Galerie

Exterior

Hotel Class vă întâmpină cu o imagine modernă, un aranjament peisagistic urban, în trend, și o parcare generoasă.


Recepție

Serviciul de recepție este disponibil 24h din 24h. Echipa Hotelului Class este mereu la dispoziția clienților săi.


Restaurant

Restaurantul Hotelului Class are o capacitate de până la 400 de locuri, fiind ideal pentru organizarea de nunți, botezuri, zile de naștere și alte evenimente mondene/office - sala fiind modulară, în cazul unor evenimente mai restrânse, spațiul fiind amenajat în consecință.


Salină


Saună


Cameră single

Hotel Class dispune de 10 camere single dotate cu TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider, baie proprie, aer condiționat - pentru camerele cu expunere sudică, cele situate pe partea nordică beneficiind de temperatură constantă.


Cameră dublă

Camerele duble dispun de paturi duble sau twin. Condițiile de cazare sunt similare cu cele ale hotelurilor de 3 stele mediu - plus urbane.


Apartamente fără bucătărie

Hotel Class pune la dispoziția oaspeților săi, 8 apartamente cu paturi matrimoniale, dotate cu mobilier suplimentar. Apartamentele dispun de toate facilitățile hoteliere.


Apartament cu bucătărie

Hotel Class dispune de un apartament deluxe structurat în două camere distincte și living, bucătărie cu utilități și bar, baie proprie. Apartamentul este dotat cu toate facilitățile hoteliere: TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider.