Despre

Despre noi


Confortul nu a fost niciodată mai accesibil.
Hotel Class, Oradea.

Ce spun clienții

Părerea clienților noștri este foarte importantă pentru noi, de aceea ne străduim ca fiecare sugestie și opinie să fie tratate profesionist și transformate într-un lucru constructiv.

Mi-a plăcut Hotel Class pentru amplasarea sa, confortul decent oferit celor care caută o locație confortabilă aproape de zona centrală și alte puncte de interes turistice. În zonă sunt parcuri pentru copii și zona de agrement de pe malul Crișului, mijloc de transport în comun aproape. Hotelul e situat într-un cartier foarte plăcut, liniștit, curat, iar în apropiere sunt câteva hipermagazine. Pentru familia mea a fost o locație excelentă.

Angela Iacob

10

Camere single


Pentru mai multă intimitate, clienții aflați în tranzit pot opta pentru una dintre cele 11 camere single confortabile.
15

Camere duble


Gândite pentru familii și persoanele care doresc un confort sporit oferit de spațiul suplimentar și siguranța unui sejur reușit.
6

Apartamente


Ideale pentru familii cu copii, sau grupuri de prieteni care pot împărți un spațiu comun generos și intim, în același timp.
1

Apartament deluxe


Poate fi închiriat în regim business pentru o delegație, dar poate găzdui de asemenea, o familie sau clienți care apreciază confortul suplimentar.