Camere

Hotel Class*** - Oradea oferă 30 de spații de cazare structurate în camere single, double, triple și apartamente, toate, însumând un total de 60 de locuri. Camerele sunt dotate la un standard de 3 stele.

Personalul calificat vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu profesionalism, echipa Hotelului Class respectând standardele hoteliere internaționale prin calificările sale, cunoștințele în domeniu, cunoștințe de limbi străine și de protocol, aspecte completate de amabilitate și promptitudine. Ca oaspete al Hotelului Class*** - Oradea vă veți bucura de liniște și relaxare fără a pierde, însă, contactul cu ritmul trepidant al orașului și al mediului de business.

Cameră single 200 Lei / noapte

Aer condiționat, TV, Telefon, Frigider, Internet, Balcon

Hotel Class dispune de 10 camere single dotate cu TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider, baie proprie, aer condiționat.

Pentru camerele cu expunere sudică există aer condiționat, cele situate pe partea nordică beneficiind de temperatură constantă. Camerele se încadrează în standardele hoteliere mediu-plus de 3 stele.

2

Ocupare standard

10

Camere

Cameră dublă 230 Lei / noapte

Aer condiționat, TV, Telefon, Frigider, Internet, Balcon

Camerele duble dispun de paturi twin. Condițiile de cazare sunt similare cu cele ale hotelurilor de 3 stele mediu - plus urbane.

Camerele duble dispun de paturi twin. Condițiile de cazare sunt similare cu cele ale hotelurilor de 3 stele mediu - plus urbane. Cele 15 camere double sunt dotate cu TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider, baie proprie, aer condiționat - pentru camerele cu expunere sudică, cele situate pe partea nordică beneficiind de temperatură constantă.

2

Ocupare standard

15

Camere

Camere triple 345 Lei / noapte

Aer condiționat, TV, Telefon, Frigider, Internet, Balcon

Hotel Class pune la dispoziția oaspeților săi, camere triple, dotate cu mobilier suplimentar.

Camerele dispun de toate facilitățile hoteliere: TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider, baie proprie, aer condiționat - pentru camerele cu expunere sudică, cele situate pe partea nordică beneficiind de temperatură constantă.

3

Ocupare standard

6

Camere